contingut promocionat
Catalonia Ceramica L

 

Fusta natural i mosaic: Un lavabo modern i original

L'ús dels mosaics i la fusta natural crea un aspecte únic i atractiu al bany, perquè el patró i els colors dels mosaics es poden ajustar a qualsevol estil o gust

En els dissenys d'interiors s'han de tenir en compte la funció que farà l'espai a dissenyar, especialment si es tracta d'un bany. S'ha de tenir en compte que la majoria dels elements d'un bany com el lavabo, la pica, el plat de dutxa o la banyera són fixos i, per tant, no es poden moure del lloc on s'instal·len.

Per això, és prioritari saber què volem aconseguir amb el lavabo així com quantes persones el faran servir, si coincidiran en el mateix moment, entre altres. A més d'aquests aspectes s'han de tenir en compte altres factors com l'estètica i la funcionalitat. En aquesta ocasió us presentem un lavabo de Catalonia Ceràmica que destaca pel seu color i la seva calidesa, ja que integra revestiments amb rajoles de mosaics i elements de fusta natural. 

L'ús dels mosaics i la fusta natural crea un aspecte únic i atractiu al bany, perquè el patró i els colors dels mosaics es poden ajustar a qualsevol estil o gust, mentre que la fusta natural afegeix calidesa i textura per a les persones que busquen alguna cosa fora del comú.

2023 02 01 19.05.42

 

A més, el mosaic és un material resistent a l'aigua i fàcil de netejar, un element ideal per a un ambient humit com el bany, mentre que la fusta natural també pot ser tractada per resistir millor a la humitat i no alterar la seva bellesa al llarg del temps.

2023 02 01 19.17.41

 

Per la seva banda les aixetes negres i la mampara fixa emmarcada en negre aporten el punt d'elegància i modernitat, alhora que aporten sofisticació i d'estil. De la mateixa manera en ser el negre un color neutral combina amb diversos colors i estils.

2023 02 01 19.01.51

 

 

2023 02 01 19.12.21

 

Els professionals del material per a la construcció

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

  Visita les nostres botigues!

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem