La inauguració del Mercat Vell, pendent de data

Les obres de remodelació de l'espai, pràcticament enllestides, estan pendents dels últims arranjaments elèctrics i del permís d'Indústria de la Generalitat

"Les obres de remodelació del nou Mercat Vell estan pràcticament enllestides", ha confirmat al TOT Lluís Tusell, director de l'Agència de Comunicació Monkeys, empresa que gestiona tota la comunicació de l'espai gestionat per Gourmets Sant Cugat S.L.

El que falta però, són petits arranjaments relacionats amb l'electricitat i la convalidació definitiva del departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. Per això mateix, doncs, el nou Mercat Vell no s'inaugurarà a finals d'agost, tal com Gourmets SL havia afirmat el passat mes de juliol al TOT.

Tal com explica Tusell, "un cop estiguin els treballs elèctrics finalitzats, per part de FECSA, es procedirà a parlar amb el departament d'Indústria perquè vingui a donar el vistiplau que cal abans de la seva posada en marxa. I doncs, serà quan es decidirà la data d'obertura i la d'inauguració oficial".

L'Agència Monkeys té previst organitzar una festa popular, a banda de l'acte institucional, per celebrar l'obertura del nou Mercat Vell.

Degustació a Sant Cugat

El Mercat Vell està encaran la fase definitiva d'obres. FOTO: Artur Ribera

El Mercat Vell es convertirà en un mercat de degustació on les parades vendran el seu producte però també oferiran tapes i platets perquè la gent pugui menjar-hi. N'hi haurà una vintena: vingudes de Barcelona com Boket de la Boqueria o Ceviche 103, restaurants de Sant Cugat com Con Xeito, i també parades d'altres mercats santcugatencs.

Conservant la seva arquitectura modernista, s'aprofitaran les obres de remodelació de l'edifici per posar més vidrieres, la qual cosa significarà més llum natural, i que l'espai estigui en contacte amb el carrer, mitjançant també tres entrades.



Un total de 20 parades formaran el nou mercat, entre aquelles que estan destinades a la venda de productes típics de mercat, situades al centre de l'espai, i aquelles que oferiran tastos gastronòmics que envoltaran les primeres. Les taules per menjar estaran situades a tocar de les vidrieres. A més hi haurà espai de terrassa, i hi ha la intenció que el mercat obri fins als voltants de les 11 de la nit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem