Totmedia impulsa les xarxes socials del Mira-sol Centre

T'ajudem a promocionar el teu negoci i arribar a nous clients

Totmedia, l'agència de màrqueting local de Sant Cugat està impulsant l'estratègia digital a InstagramFacebook de Mira-sol Centre. L'estretègia digital té com a objectiu augmentar la comunitat a les xarxes socials, la presència de la marca a internet i arribar a nous públics. A més, i a diferència d'altres agències tradicionals, Totmedia amplia la difussió amb les xarxes socials dels seus mitjans líders locals com el TOT Sant Cugat, des d'on es publiquen posts d'influència per donar notorietat de marca amb l'objectiu d'incrementar la difusió, l'abast i les reaccions del client.

Vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? 

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. Ens encarreguem de fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Facebook Twitter i LinkedIn i les campanyes de Socials Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders.

TOTMedia

 

Comunicació de proximitat

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem