Totmedia potencia l’estratègia digital d'Organ

T'ajudem a promocionar el teu negoci i arribar a nous clients

L'agència de màrqueting de Sant Cugat, Totmedia està desenvolupant l'estratègia de comunicació i la gestió de les xarxes socials de la immobiliària a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin. A més, i a diferència d'altres agències tradicionals, Totmedia incrementa la difusió i l'abast dels seus clients amb l'ajuda dels mitjans líders locals com el TOT Sant Cugat, des d'on es publiquen posts per donar notorietat a Organ. Paral·lelament Organ també publica mensualment a la web del TOT Sant Cugat la Casa de la Setmana.

Si tu també vols que t’ajudem a impulsar el teu negoci local? Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correupublicitat@totmedia.cat i et farem una proposta a mida, juntament amb una anàlisi gratuïta de l’estat digital de la teva marca o empresa. 

Ens encarreguem de fer màrqueting de continguts per millorar el posicionament, arribar al públic objectiu i aportar trànsit a la web. A banda, potenciem les xarxes socials: Facebook Twitter i LinkedIn i les campanyes de Socials Ads per arribar a nous públics. També incrementem l'abast a través de les xarxes socials dels nostres mitjans líders.

Anunci Organ
 

 

Comunicació de proximitat

Totmedia és un grup de comunicació multicanal de proximitat líder en l'àmbit local i un referent a Catalunya. Editem diferents mitjans, suports publicitaris i productes de comunicació d'àmbit local i global. Som també una agència especialitzada en màrqueting local.​ Coneixem el territori i tenim una xarxa de mitjans de comunicació líders, locals i temàtics, i arribem a comunitats de valor, segmentades i d'interès.
 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem