contingut promocionat
Catalonia Ceramica L

 

Tres tendències ceràmiques de moda per actualitzar els lavabos

Tres lavabos que destaquen per ser lluminosos, amplis i amb tocs de moda

Els revestiments de parets i terres són capaços de fer més amplis i lluminosos els lavabos, a més de dotar-los de textures que poden ser des de sobries, a de tendència o totalment atemporals. En aquests tres projectes del mes fets amb material de Catalonia Ceràmica, podem veure tres lavabos diferents de tendència fets amb diferents colors i que segur que t'encantaran.

Comencem amb aquest projecte fet al passeig de Sant Gervasi, a la ciutat de Barcelona, amb tons grisos i blancs. Per aquest lavabo s'ha fet servir un paviment de la marca Vives del model Laverton en color gris i amb unes mides de 60x60. També s'ha decantat per un revestiment de la marca Equipe amb el model Cottage White 7.5x30, mentre que els mobles que s'han escollit són de la casa Unibaño.

El lavabo destaca pels seus tons en color gris FOTO: Cedida

El lavabo destaca pels seus tons en color gris FOTO: Cedida

Pel que fa al segon lavabo, l'obra es va portar a terme a la ciutat de Begues, en ple Baix Llobregat, en el que es van escollir un revestiment per parets de color rosa de la marca Equipe Cerámica, que dota l'obra d'una visió diferent.

Les tonalitats rosa combinen perfectament amb la resta d'elements escollits FOTO: Cedida

Les tonalitats rosa combinen perfectament amb la resta d'elements escollits FOTO: Cedida

 

Botiga de Catalonia Ceramic a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

El tercer i darrer projecte, es tracta d'una reforma d'un lavabo al barri barceloní de la Zona Franca. En aquesta ocasió s'ha escollit un paviment de la casa Vives, model Urban silver amb unes mides de 25.4x29.2 combinada amb el model Forest silver de 25.4x29.2. Mentrestant, es va optar per un altre revestiment de la marca Saloni, model Arkan 25x75 i que s'ha combinat amb la gamma Sunset blanco 25x75. En resum, s'han escollit colors blancs i grisos que milloren la sensació d'amplitud i lluminositat.

Un lavabo fet amb materials de Catalonia Ceràmica FOTO: Cedida

Un lavabo fet amb materials de Catalonia Ceràmica FOTO: Cedida

Detall del terra del lavabo FOTO: Cedida

Detall del terra del lavabo FOTO: Cedida

Els professionals del material per a la construcció

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

  Visita les nostres botigues!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem