Els zombies envaeixen Sant Cugat

Una quarantena de persones han participat de la zercavila zombie del Festival internacional de cinema fantàstic i de terror

El segon dia del primer Sant Cugat Fantàstic s’ha tancat amb un balanç molt positiu per als organitzadors de la cita. Així ho ha explicat el codirector de la primera edició del Festival internacional de cinema fantàstic i de terror de Sant Cugat, Joan Ramon Armadàs, en finalitzar la zercavila zombie d’aquest dissabte 11 de juliol.

“Encara no hem fet recompte d’entrades, però entrant a la sala 2, crec que hi havia més gent que un divendres o dissabte normals a la sala 2”, destacava Armadàs. “Estem molt contents. La gent està responent molt, tant a les pel·lícules com a les activitats paral·leles”, ha afegit, tot concretant que “de moment, al segon dia, la valoració és molt positiva”.

Zombies

Nens i adults han participat de la 'zercavila'. FOTO: Lali Puig

Una de les activitats centrals d’aquest dissabte era la Zercavila zombie, que enguany arribava a la segona edició després que s’organitzés la primera per Festa Major del 2014. Des de mitja tarda, desenes de persones s’han acostat a la zona dels cinemes per ser maquillats per professionals del gènere de terror.

Ja a les 21 hores ha començat la “zercavila”, recorrent l’entorn de Torreblanca. Una activitat que Armadàs ha qualificat de “mortal”. I és que, com ha destacat, “ens ho hem passat molt bé. Hem fet una petita volta buscant cervells per la zona del Teatre-Auditori i els bars del voltant de Torreblanca”.

Amb tot, ha apuntat que “cervells hem trobat, però intel·ligents, ens ha costat més”. De totes maneres, “la gent que ha vingut, hem contat 40 o 50, no sabem si tots estaven vius o morts, s’ho han passat molt bé, hem tingut musica de pel·lícula per amenitzar-ho tot plegat, i ens hem fet una foto de família davant el Teatre-Auditori, que lluirà molt!”.

I diumenge...

La primera Zercavila zombie se celebrava durant la Festa Major de 2014. FOTO: Lali Puig

El Sant Cugat Fantàstic finalitza aquest diumenge, 12 de juliol. En total, s'hauran projectat 14 pel·lícules i 14 curtmetratges.

Les projeccions d'aquest diumenge són:

  • 16 hores. Marató de cine català: Presentació de 7Sins (projecte de llargmetratge català), Horseface de Marc Martínez Jordán (8 min.), Pulsión Sangrienta de Gerard Tusquellas (13 min.), Mr. Dentonn d’Ivan Villamel (9 min.), Grieta en la oscuridad de Xavi Rull (19 min.) i L’altra frontera d’André Cruz (95 min.)
  • 20 hores. Homenatge a Richard Stanley + Pel·lícula sorpresa
  • 22 hores. Lliurament de premis del concurs i Pel·lícula de clausura: The World of Kanako de Tetsuya Nakashima (118 min.)

Les activitats paral·leles de diumenge començaran a les 18 hores amb l’arribada del DeLorean de Back to the future al vestíbul del Teatre-Auditori i photocall. Mitja hora més tard, al Cafè Auditori, conferència amb Jordi Ojeda, professor de la UB, parlant de “Quan el temps no és inexorable: passat, present o futur com destí del viatge.


I tot seguit, a les 19. 30 hores, “Parlem de viatges en el temps a la literatura universal” amb la col·laboració de la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori.

Espai patrocinat per Xarlot i Ilda's Town beer

Més informació
 
Comentaris

Destaquem