Raül Grangé: "Molta gent s'endurà una sorpresa amb la sala de concerts"

El regidor de Joventut de l'Ajuntament considera que la posada en marxa del nou espai privat serà molt positiu tant per la promoció de grups locals com pel lleure de la ciutat tot i que avança que els bucs d'assaig de moment no es faran

El compte enrere per a la posada en marxa de la nova sala de concerts, gestionada per l'empresa privada Nublo Live, es va acabant i el regidor de Joventut, Raül Grangé, ha assegurat que "molta gent s'endurà una sorpresa". Grangé ha anticipat que s'està tancant "el conveni per veure com la ciutat podrà aprofitar la sala" i s'ha mostrat convençut que serà un espai molt positiu tant pel lleure dels santcugatencs com per la promoció de grups novells. "Hi haurà una àmplia utilització per part de la ciutat i hi ha una bona predisposició per part de l'empresa", ha assegurat el regidor, que ha aventurat que serà un espai implicat amb Sant Cugat.

A hores d'ara, l'espai que acollirà la sala de concerts a Can Solà ha passat totes les inspeccions de seguretat i ja s'estan fent treballs a l'interior, segons ha avançat Raül Grangé. En aquest sentit, la idea del consistori és que la sala s'inauguri abans de l'estiu i el director de Nublo Live, Carles Cano, ja va explicar fa uns mesos que el seu objectiu és tenir-ho llest per a finals de març.

Sense bucs d'assaig
Tot i que s'havia dit que la sala comptaria amb bucs d'assaig, inicialment no n'hi hauran tot i que la intenció de l'Ajuntament és que s'acabin instal·lant. "Els bucs d'assaig és un tema complicat perquè necessiten una gran inversió. Estan previstos però de moment no es pot assumir el seu cost", ha explicat Raül Grangé. Al mateix temps, el regidor també ha volgut demanar més responsabilitat als usuaris dels bucs d'assaig del Casal de Torreblanca: "Els bucs no estan ben cuidats i ens gastem molts diners en arreglar-los".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem