Comencen les obres a la sala de concerts privada de Sant Cugat

Després de mesos de retards, fa unes tres setmanes van començar els treballs a la nau de Can Solà que acollirà la futura sala de concerts privada. En cinc mesos, hauria d'estar llesta

Imatge de la nau de Can Solà. FOTO: Arxiu Imatge de la nau de Can Solà. FOTO: Arxiu
El director de Nublo Live, empresa que gestionarà la futura sala de concerts privada de Sant Cugat, Carles Cano, ha anunciat al TOT Sant Cugat que les obres a la nau de Can Solà que acollirà l'equipament es van iniciar ja fa tres setmanes. Després de mesos de retards provocats per la lentitud en la concessió de la llicència d'obres per part dels Bombers de la Generalitat, Nublo Live ja ha pogut iniciar la remodelació de l'espai. Segons explica Cano, les obres s'allargaran durant uns cinc mesos i té previst que a finals de setembre ja s'iniciï la programació de concerts. "Ara ja no es retrassarà més, ja podem dir que la sala estarà a punt per mitjan setembre o octubre", assegura el director de Nublo Live. D'aquesta manera, Sant Cugat disposarà finalment d'un espai privat on es pugui gaudir de la música en directe.

Les obres de remodelació de la nau de Can Solà, de titularitat municipal i que l'Ajuntament lloga a l'empresa que gestionarà la sala, li costaran a Nublo Live 1,3 milions d'euros. Principalment, les obres consistiran en la insonorització i climatització del local, així com en l'ambientació i adequació.

Carlos Cano explica que ja està treballant en la programació de la futura sala de concerts, que s'encetarà a la propera tardor: "Ja estic fent reunions, tot i que no tancarem res fins que no sapiguem la data exacta de la inauguració". La programació s'anirà definint mes a mes i estarà centrada principalment en el món del pop i de l'indie. Cal recordar que els caps de setmana la sala també funcionarà com a discoteca (a l'estil Razmatazz) i entre setmana s'oferiran, en principi, espais pels grups i entitats locals.

En aquest sentit, el responsable de Nublo Live vol mostrar el seu compromís amb la ciutat: "Tinc molt present que si podem ajudar a dinamitzar l'escena musical de Sant Cugat i rodalies serà fantàstic". A banda de llogar espais als grups, Cano explica que la seva intenció és que els teloners dels concerts dels caps de setmana siguin, sempre que sigui possible, santcugatencs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem