Neus Colet prendrà el relleu a Ramon Herreros a la Canals Galeria d'Art

L'artista santcugatenca inaugurarà exposició a l'espai santcugatenc el dia 1 de març

L'obra escultòrica de Neus Colet serà la protagonista a la Canals Galeria d'Art a partir del proper mes de febrer. L'artista santcugatenca, ja va col·laborar recentment amb l'espai d'art a la iniciativa catalana de la Tardor de l'Art, on Colet va representar a la Canals amb una obra seva. Pel responsable de la galeria, Josep Canals, Neus Colet "és una de les millors escultores que hi ha, transmet molta força i creativitat i ha creat un llenguatge propi en l'àmbit de l'escultura".

Neus Colet
(Barcelona, 1963) és una de les artistes (escultora i gravadora) més destacades de Sant Cugat i ha portat la seva obra per diferents països aconseguint diverses distincions. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat d'escultura l'any 1986, allà va començar la seva incursió en el món de l'escultura a través del fang, la pedra, el guix i el ferro. Actualment, és el ferro el que centra bona part de l'obra de Neus Colet, que plasma les seves emocions i el seu pensament en cada peça.

D'altra banda, la Canals ja ha donat a conèixer els propers protagonistes dels berenars culturals que ja s'han consolidat com una activitat d'èxit a la galeria. El crític literari Arnau Puig, el president de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, Joan Antoni Solans; i el president de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, Frederic Boix; seran els protagonistes d'aquestes trobades els mesos de gener, febrer i març.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem