Quaranta anys de la mort de Gabriel Ferrater

Canals-Galeria d'Art commemora a Sant Cugat el 27 d'abril amb poemes de l'escriptor

El dia 27 d'abril farà 40 anys que Gabriel Ferrater moria a Sant Cugat. Coincidint amb aquesta data, Canals-Galeria d'Art ofereix una activitat especialment dedicada al poeta en el marc de les novetats que presenta la galeria santcugatenca per Sant Jordi.

D'aquesta manera, el 27 d'abril s'inaugura a Canals-Galeria d'Art l'exposició de Jordi Pagès sobre poemes de Gabriel Ferrater.

L'artista
Jordi Pagès, nascut a Granollers al 1951, és un pintor enamorat de la poesia que ha fet una sèrie de pintures inspirades en diferents poemes de Gabriel Ferrater.

L'exposició que presenta amb Canals-Galeria d'Art serà itinerant, i forma part de la voluntat de la galeria de donar a conèixer l'artista i l'obra poètica de Ferrater.

La proposta
L'exposició de Jordi Pagès té la voluntat de ser un punt d'unió entra poesia i pintura. D'aquesta manera, al mateix temps que es fa l’exposició, també s’inclouen actes paral·lels, que ajudin a l’exposició i a conèixer l’obra del poeta.

Amb dues taules rodones a la mateixa galeria amb gent de Sant Cugat, Cadaqués i Reus que varen conèixer el poeta, així com una lectura poetico-músical el dia de Sant Jordi a la galeria

Més informació
 
Comentaris

Destaquem