Arnau Puig berena amb amics a Canals-Galeria d'Art

El reconegut filòsof i crític d'art va presentar el seu llibre 'De una filosofía de la itinerancia'

Canals-Galeria d'Art ha acollit aquest dijous a la tarda el segon Berenar amb... que ha comptat amb la presència d'Arnau Puig, filòsof, sociòleg i crític d'art.

Josep Canals va presentar l'acte, en el qual hi van assistir una trentena de persones, tot dient que “Arnau Puig passa a la història d'Espanya no sols perquè escrigui al suplement cultural de l'ABC (que és dels millors d'Espanya ara mateix), ni perquè hagi publicat moltíssim, sinó perquè ha estat el pal de paller de l'art contemporani, formant part del grup d'intel·lectuals i artistes que van crear Dau al Set”.

Arnau Puig, en la seva intervenció, va destacar la tasca que Canals està portant a terme. “Josep Canals és el coet de Sant Cugat, perquè creació se'n fa a tot arreu, però queda tapat si no hi ha persones com ell que saben recollir aquesta activitat de la societat i posar-ho en circulació”, va assenyalar.

Arnau Puig
Avui us parlaré de mi, perquè parlar de mi és parlar del llibre que presento”, va començar explicant Puig. Tot seguit es va definir com “una persona que volto pel Món i em qüestiono coses”, i va vincular la seva xerrada amb l'art recordant la frase de Sòcrates que afirma que “la bellesa rau en la funcionalitat de la forma”, afegint que “cada peça és una obra d'art si hi ha algú que així la considera”.

Puig va oferir durant més d'una hora una fantàstica dissertació sobre el canvi de concepció de les coses i la naturalesa que ens envolta, exercint a la vegada de filòsof, sociòleg i crític d'art, les tres facetes que l'han portat a ser un dels personatges més reconeguts al nostre país.

No va oblidar de vincular les diferents visions d'Orient i Occident que l'art ha pogut reflectir durant l'evolució de l'home, així com valorar els canvis socials que s'estan produint amb la introducció de les noves tecnologies.

El Berenar amb... Arnau Puig va finalitzar amb el torn obert de paraula dels assistents, que van poder compartir punts de vista amb Puig, i fer les seves pròpies consideracions sobre els temes tractats en la xerrada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem