Quinze propostes complementàries a la programació del Teatre-Auditori

Els espectacles que es podran veure a l'escenari santcugatenc de setembre a gener compten amb altres activitats paral·leles per conèixer millor la proposta

La nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat, la que va de setembre de 2015 a gener de 2016, compta, com cada any, amb un seguit d'activitats complementàries per conèixer millor els espectacles que es podran gaudir a sobre l'escenari.

 

Durant aquesta temporada s'han programat 9 sessions de Parlem de... per conèixer les propostes que es veuran a l'escenari amb els seus protagonistes. D'aquestes, dues seran a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater: Idiota, amb Jordi Casanovas i Anna Sahun, el 22 de setembre a les 19.30 hores; i Sócrates, amb Josep Maria Pou i Sam Abrams, l'1 de desembre a les 19.30 hores.

 

Dos més seran al Cafè Auditori. Mozart? Sí, vull, amb Pedro Pardo i Josep Ferré, el 13 d'octubre a les 19.30 hores i Le nozze di Figaro, amb Roger Alier, el 10 de novembre a les 19.30 hores. I el Parlem de... Brahms & Beethoven, amb Gerard i Lluís Claret, Ros-Marbà i Josep Ferré, el 18 de novembre a les 19 hores, es farà a l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

 

Quatre són les propostes que començaran en finalitzar l'espectacle a la platea del Teatre-Auditori: Cremats, amb Roger Peña i la companyia, el 9 d'octubre; Terra Baixa, amb Lluís Homar, el 29 de novembre; La plaza del diamante, amb Lolita Flores, el 19 de desembre; i Madame Bovary, amb Belén Fabra i Angel Alonso, el 15 de gener.

Joburg Ballet oferirà un assaig obert el 16 d'octubre. FOTO: Cedida

D'altra banda, hi haurà 3 assajos oberts de les propostes de dansa de la temporada. El primer, el divendres, 16 d'octubre, a les 18 hores, amb el Joburg Ballet. El 27 de novembre, obrirà el seu assaig al públic Free Fall, a les 18 hores. I It Dansa assajarà el 8 de gener a les 18 hores.

 

A més, Cucho Valdés oferirà una xerrada el 20 de novembre, a les 19 hores, al Cafè Auditori, i el dia 23, a les 12 hores, protagonitzarà una masterclass al Conservatori del Liceu.

 

I coincidint amb els concerts que Joan Manuel Serrat oferirà a Sant Cugat els dies 11 i 12 de setembre, al centre Arts Santa Mònica de Barcelona es pot visitar, fins al 13 del mateix mes, l'exposició “Serrat: 50 anys de cançons”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem