Setanta propostes per gaudir de la cultura de prop

La nova programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents incorpora la Sala Annexa del Casal TorreBlanca com a escenari

Un total de 69 propostes són les que presenta la nova temporada de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat des d'aquest mes d'octubre i fins al gener de 2016. Unes propostes per ‘viure la cultura de prop’ en els àmbits de la música, l’art, el teatre, la dansa, els espectacles familiars, els audiovisuals i els cicles de debat i reflexió.

 

Una programació que incorpora un nou escenari, la recent remodelació de la Sala Annexa del Casal TorreBlanca, que s’ha insonoritzat i adaptat per programar-hi concerts amb la col·laboració de l’Oficina Musical la Pua.

 

Aquesta és la 13a temporada de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) que, a més, incorpora en el programa exposicions d’art en diferents centres de la XCCP, com a la Casa de Cultura on s’hi podran veure un total de 4 exposicions i al casal Mira-sol on hi ha una nova sala d’exposicions de petit format.

 

La nova programació està articulada en diferents línies. Programació d’espectacles professionals (al teatre del casal Mira-Sol); programació de concerts i espectacles musicals amb la col·laboració i coordinació de l’Oficina Musical La Pua; propostes de debat i reflexió i residències. A més, la XCCP actua com a plataforma per als diferents agents culturals santcugatencs: es tracta que entitats, companyies o particulars, puguin presentar les seves propostes culturals a través dels diferents espais escènics dels centres de la xarxa.

 

Consultar tota la programació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem