El nou Mercadona de Volpelleres obrirà abans d'acabar l'any

L'Ajuntament considera que contribuirà a dinamitzar comercialment aquesta zona i consolidar-la com una nova centralitat de Sant Cugat

El nou Mercadona del Volpelleres Centre entrarà en funcionament abans d'acabar l'any. Així ho ha constat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una visita a les obres d'aquest nou supermercat que han suposat una inversió pel supermercat de 2,7 milions d'euros. Ubicat just al costat de l'estació de Ferrocarrils de Volpelleres, tindrà una superfície de 1.600 metres quadrats.


Des de l'Ajuntament creuen que l’arribada d’un nou Mercadona contribuirà a dinamitzar comercialment aquesta zona i consolidar-la com una nova centralitat de Sant Cugat. Un dels objectius és que la seva implantació esdevingui un motor d’atracció perquè s’implantin activitats complementàries en els altres locals comercials que té l’edifici i que ara estan buits.


De fet, la idea de l’Ajuntament és que al costat del Mercadona s’obri un nou mercat municipal amb productes frescos, tal com ha succeït al complex Mira-sol Centre. La intenció municipal és poder començar l’adequació del nou mercat després de l’obertura del nou Mercadona.

Paral·lelament s'està adequant un aparcament de cent places en el ja existent pàrquing dels FGC i que servirà per donar servei als clients de la zona comercial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem