Els fets econòmics que han de passar a Sant Cugat el 2017

Delphi, construcció o Volpelleres, temes claus pel 2017

Delphi ha marcat el 2016 a Sant Cugat en l'àmbit econòmic i la planta santcugatenca continuarà sent protagonista durant el 2017, ja que s'ha de materialitzar definitivament la marxa de la multinacional nordamericana.

La construcció s'ha disparat els últims mesos a Sant Cugat i això es materialitzarà durant el 2017 amb l'inici de diferents projectes de construcció. Un hotel i un aparthotel a la carretera de Rubí és un dels destacats. A Volpelleres, la construcció es reprèn amb una promoció de 80 habitatges de Solvia.

També a Volpelleres s'ha de començar a materialitzar el mercat municipal, que s'ha d'ubicar al Volpelleres Centre, al costat de l'estació. 

Una qüestió pendent, que ja hauria d'estar feta des de fa gairebé dos anys, és l'ordenança de terrasess, que ha de regular la distribució de taules de restauració en la via pública.

Una qüestió que ha agafat força durant el 2016 és la possible unió del Vallès Occidental i el Vallès Oriental en una única àrea. El fet va arribar al Parlament i durant el 2017 en podem sentir a parlar més.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem