El dia del treballador, en xifres i fets

Sant Cugat passa per ser la ciutat catalana amb una taxa d'atur més baixa i un dels municipis on més feina

Aquest diumenge, dia 1 de maig, es commemora a arreu del món el dia del treballador. Sant Cugat no n'és una excepció i l'Assemblea de Drets Socials ha organitzat una manifestació pel centre santcugatenc. A les 10.15, l'entitat ha convocat els santcugatencs a la plaça del Coll per fer un recorregut fins a l'estació.

Aprofitant aquesta data, el TOT fa un resum general del món laboral a Sant Cugat. A través de xifres i fets destacats, s'ofereix una petita radiografia de la realitat santcugatenca pel que fa a ocupació.

Sant Cugat passa per ser la ciutat catalana amb una taxa d'atur més baixa i un dels municipis on més feina s'ha generat els últims anys tot i la crisi. El creixement i arribada d'empreses no s'ha aturat. Tot i això, les xifres de durada de contractes o aturats sense prestació dibuixen un problema important, el de la precarietat. També ha estat un any marcat per crisis laborals, com la de Delphi, que de moment ha acabat amb tota la plantilla acomiadada a l'espera de trobar un nou inversor.

Loading...

Loading...

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem