Mercedes Muñoz: “La Bohemia em permet estar al dia en música i tendències”

Testimonis de santcugatencs que treballen de nit

“La meva feina és fantàstica, m’encanta. He de fer que la gent s’ho passi bé.” Amb aquesta frase tan contundent no és d’estranyar que la Mercedes Muñoz estigui encantada de treballar a La Bohemia, l’únic bar musical que obre fins tard situat al centre de la ciutat. “El millor és el contacte amb la gent. Coneixem gran part dels clients i penso que treballar aquí és molt divertit. A més, em fa estar al dia de música, tendències i xarxes”, diu entusiasmada.  

La nit que batega

Els dies que La Bohemia tanca més tard és a dos quarts de tres de la nit, però això no vol dir que la seva jornada laboral acabi aquí. “Quan la gent marxa s’ha de recollir, netejar, omplir les neveres i fer caixa”. Ben diferent és el que passa d’una a tres de la matinada, la que ella defineix com “hora punta de la festa”. És el moment on el local està més ple. Al pis de baix, karaoke; al pis de dalt, on acostuma a estar ella, punxa música i serveix tot tipus de begudes als clients. “No em molesta gens treballar de nit. Pel tipus de feina estic tota l’estona activa. De fet, surto poc de festa a altres llocs perquè em sento de festa cada nit a la feina”, manté la Mercedes Muñoz. 

Ja se sap que algú que està darrere una barra és un blanc fàcil per clients complicats, però ella afirma que a Sant Cugat la majoria de gent no és conflictiva. “Ve la gent de tot la vida, no són problemàtics. A vegades hi ve algú pesat o algú que va una mica passat, però ja sabem com gestionar-los. 

El més dur per a ella és quan l’endemà s’ha de llevar aviat per fer gestions al banc, o encàrrecs d’altres tipus. “Són dies en què dorms poc i es nota el cansament sobretot perquè quan arribo a casa no puc anar directa al llit. He de menjar alguna cosa i descansar una estona”. En canvi, però, aprofita les tardes per llegir, pintar i dedicar temps a ella mateixa. Amb tot, assegura que tot i que fa més de 24 anys que treballa de nit, no està cremada ni de la feina ni de la nit”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem