S'inicien els tràmits urbanístics per permetre un nou centre d’investigació a HP

El ple municipal aprovava una modificació puntual del PGM al sector de can Graells a Sant Cugat

L'aprovació d'una modificació puntual del PGM al sector de can Graells per part de l'Ajuntament de Sant Cugat permetrà que l’empresa Hewlett Packard (HP) pugui ampliar les seves instal·lacions construint dos nous edificis de planta baixa més cinc pisos d’alçada cada un.

L’empresa feia aquesta petició d’ampliació per tal de seguir desenvolupant la seva activitat econòmica, especialment el seu projecte d’investigació en la impressió de 3D. Cal recordar que Hewlett-Packard té a Sant Cugat el centre mundial del negoci d’impressió en 3D d’aquesta companyia.

La modificació del PGM s'aprovava aquest dilluns, 21 de març, durant la celebració del ple municipal, amb els vots a favor de tots els partits llevat de l’abstenció d’ICV i la CUP.

Aquesta modificació de planejament també permetrà ampliar els usos dels terrenys perquè, a part de tenir una qualificació d’industrial, també puguin tenir usos terciaris. Així mateix, aquesta modificació comporta un increment de l'aprofitament, que es transformarà en unes cessions de zones verdes per part de l'empresa i l'abonament de 256.000 euros a l'Ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem