El debat sobre les cessions d'espais a entitats es trasllada al Pla d'Equipaments

El Ple municipal ha rebutjat tractar el tema fins a disposar d'un pla d'equipaments de Sant Cugat

El Ple municipal ha rebutjat aquests dilluns, 24 d'octubre, entrar en el debat de la cessió d'espais a entitats de Sant Cugat fins a elaborar el Pla d'Equipaments acordat.

Ho feien rebutjant la moció de Ciutadans en què es demanava elaborar, en el termini de tres mesos, una ordenança que regulés el procediment i els requisits per a la cessió d'espais i locals municipals a les entitats. Igualment, demanava incorporar, en el marc de la citada ordenança, el Registre d'Entitats i Associacions demandants de la cessió d'un espai o local municipal.

Finalment, es demanava elaborar i publicar al web municipal un inventari d'espais i locals municipals i/o de Promusa descrivint el seu estat i en el qual s'incloguin tant els que es troben ja cedits (amb referència a l'entitat i les condicions de la cessió) com aquells susceptibles de ser cedits.

El regidor no adscrit Dimitri Defranc ha manifestat el seu vot favorable per ser una "petició de moltes entitats". Pere Soler (PSC) ha demanat que es retirés la moció per "populista" recordant que "aquest ajuntament ha aprovat l'actualització del Pla d'Equipaments".

En el mateix sentit s'ha manifestat Roser Casamitjana (ICV-EUiA) dient que "podem estar d'acord amb algun punt, per la necessitat d'espais, però hem reclamat el Pla d'Equipaments com espai on treballar aquests assumptes". També ha anunciat el vot contrari Èric Gómez (ERC-MES) apuntant que "una ordenança sense l'actualització del Pla d'Equipaments, no té sentit".

Per la seva banda, Ramon Piqué (CUP-PC) ha anunciat la seva abstenció en cas que no es retirés la moció, per la necessitat "d'incorporar millores", i Carmela Fortuny, per part de l'equip de govern ha reivindicat que "l'equip de govern ha fet els deures durant molts anys" emplaçant el debat al Pla d'Equipaments.

Mireu les imatges de la sessió plenària.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem