Alguna vegada has fet púding de mató? Ara és el moment

Aquestes postres són molt fàcils i ràpides de fer

Ingredients:

400 g de mató (brossat)

100 g de sucre

1/4 de barra de pa del dia anterior

Unes cullerades de llet per mullar el pa

1/2 cullerada de canyella en pols

La ratlladura de mitja llimona


 

Instruccions:

Col·loqueu una mica de llet en un bol i hi afegiu el pa fins que s’hagi begut el líquid. Mireu que quedi ben mullat; si és necessari, ho escorrereu una mica per treure-li l’excés de llet. Llavors aixafeu el pa amb una forquilla i ho barregeu amb el mató engrunat, el sucre i la ratlladura de llimona.

Aboqueu la barreja en un motlle rectangular. Decoreu el púding empolvorant amb canyella i un parell de cullerades més de sucre per la part superior.

Opcionalment, es pot ruixar amb una mica d’oli de gira-sol.

Col·loqueu el púding al forn, escalfat a 180 graus, i deixeu-ho coure una mitja hora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem