Saps què és una neu de poma? Apunta la recepta

Unes postres senzilles, fàcils i econòmiques

Ingredients:

500 g de pomes (o 1 llauna de puré de poma de 360 g de pes net)

50 g de sucre

1 pal de canyella

1 cullerada de suc de llimona

250 ml de nata per muntar

2 cullerades d’ametlla filetejada

Canyella en pols i unes fulles de Melissa, per decorar


 

Instruccions:

Peleu les pomes i talleu en daus grans. Col·loqueu en una cassola les pomes amb 125 ml d’aigua, el sucre, la branca de canyella i el suc de llimona i cuineu fins que estiguin toves. Traieu la branca de canyella i tritureu les pomes amb la batedora elèctrica.

Bateu la nata a punt de neu, un cop ben dura, afegiu i mescleu suaument el puré de poma. Distribuïu la neu de poma en 4 bols de postres, i decoreu amb les ametlles, la canyella i les fulles de Melissa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem