La PAHStc demana una actitud proactiva de l'Ajuntament

La plataforma ha intervingut al ple de l'Ajuntament per denunciar l'incompliment de mocions aprovades amb anterioritat

Contenidors del carrer Sant Bonaventura. FOTO: Edurne Garmendia Contenidors del carrer Sant Bonaventura. FOTO: Edurne Garmendia
La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de Sant Cugat (PAHStc) demana a l'Ajuntament una actitud més proactiva per ajudar als afectats per desnonaments. La plataforma ha intervingut en el torn de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns 17 de setembre per “demanar que l'Ajuntament tiri endavant els projectes que s'haurien d'estar fent segons les mocions aprovades anteriorment”, ha explicat Pol Garcia, membre de la PAHStc.

Treballar sobre el paper
“Volem que l'ajuntament treballi sobre la realitat, no sobre el paper”, ha comentat Garcia. Segons l'agrupació, l'Ajuntament no està complint amb una moció aprovada l'abril d'aquest any 2012 que preveia la creació d'un protocol d'actuació de caràcter urgent per buscar alternatives als problemes d'habitatge d'aquestes famílies i evitar desnonaments.

Pudor al carrer de Sant Bonaventura
D'altra banda un veí de Sant Cugat també ha intervingut al torn de precs i preguntes per denunciar la pudor d'uns contenidors situats al carrer de Sant Bonaventura. “Vaig fer una reclamació a la Sra. Paraira sobre això i s'han buscat diferents solucions”, ha explicat Carles Z., veí i comerciant del carrer. Una d'aquestes solucions són pastilles contra l'olor: “No són efectives perquè no hi ha organització, tiren una pastilla i potser després passen a recollir les escombraries i se l'emporten”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem