La reforma de la llei hipotecària no convenç a la PAHStC

La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de Sant Cugat assegura que el govern cedeix un cop més a la pressió  de la banca i que les mesures anunciades exclou la majoria de la gent afectada

La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de Sant Cugat (PAHStC) s'ha sumat a les demandes de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) per protestar contra la reforma de la Llei hipotecària. El col·lectiu considera molt pobre la reforma a la baixa d'aquesta llei, ja que segons la plataforma s'exclou la majoria de les persones afectades. Des de la PAH i la PAHStC es demana que s'actuï urgentment cap a la dació en pagament amb caràcter retroactiu, per una moratòria en els  desnonaments immediata i per l'adopció d'un lloguer social ja.

A banda la plataforma recorda els més de 400.000 execucions hipotecàries i els 350.000 desnonaments. El col·lectiu ha criticar les polítiques de mínims del PP i la poca implicació del PSOE. En aquesta direcció, l'entitat apunta que "durant una setmana ens han marejat amb l'anunci de negociacions per pal·liar un dels problemes més greus de la societat, que només han sortit a la llum, gràcies a la denuncia de les mobilitzacions ciutadanes". Per aquest motiu, han criticat als dos grups polítics "per no només arribar tard i malament, sinó per no haver estat capaços d'arribar a un acord".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem