Els plens municipals començaran a les quatre de la tarda a partir del desembre

El torn de participació ciutadana serà a les 20 hores i durarà 60 minuts

Els plens municipals canviaran el seu horari a partir del mes de desembre, segons han acordat totes les formacions polítiques durant la sessió d'aquest dilluns, dia 21 de novembre. D'aquesta manera, els plens començaran a les quatre de la tarda, el tercer dilluns de cada mes, enlloc de l'hora d'inici actual, les set del vespre. A més, s'allarga el torn de participació ciutadana.

"És un nou horari més conciliador i que propicia més la participació ciutadana", va argumentar la tinenta d'alcalde Carmela Fortuny. Alguns plens municipals, començant a les 19 hores, s'han allargat fins passada la mitjanit i sense cap santcugatenc entre el públic.

Així, el ple començarà a les quatre amb el tractament dels punts relacioants amb l'economia, l'urbanisme i altres àmbits del govern municipal. A les cinc seria el torn per debatre les mocions dels partits polítics.

El torn de participació ciutadana es convocarà a les 20 hores (fins ara era a les 18.30 h). A més, els santcugatencs tindran 30 minuts més per expressar públicament les seves demandes i preocupacions, ja que el torn s'allargarà fins les 21 hores (abans eren trenta minuts).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem