Els primers minuts de la zona verda d'aparcament seran gratuïts

Era una petició de comerciants de Sant Cugat

Els primers quinze minuts d'aparcament a la zona verda seran gratuïts. És una mesura anunciada per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i que s'implantarà a partir del 20 de desembre. L'objectiu és facilitar les comprès ràpides o, per exemple, recollir els nens de les escoles.

"Els comerços s'han queixat lícitament que els clients no hi van tant", ha argumentat Fortuny per justificar aquest canvi. L'alcaldessa ha batejat el sistema com a 'plis plas'. Els conductors hauran d'introduir la matrícula a la màquina de pagament i, sense pagar, tindran quinze minuts gratuïts d'aparcament. També es podrà fer a través de l'aplicació de mòbil.

L'Ajuntament de Sant Cugat va implantar l'àrea verda d'aparcament en diferents barris de la ciutat aquesta primavera i l'alcaldessa n'ha fet balanç: "L'àrea verda és una aposta important i valenta, era necessària". Fortuny ha recordat que els objectius són "que els veïns tinguin més fàcil aparcar al seu barri i avançar cap a la mobilitat sostenible".

Més info: Entra en funcionament la nova àrea verda i blava d'aparcament

Segons la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, l'ocupació de les zones verdes supera el 50% en qualsevol hora del dia, menys a Can Cabassa, on està més buit.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem