A Convergència li "agradaria molt" arribar a un pacte de govern amb ERC

Convergència sempre ha mostrat la seva voluntat d'arribar a un acord estable de govern amb Esquerra a Sant Cugat

Convergència ha rebut amb els braços oberts la voluntat d'ERC de celebrar una assemblea per estudiar la possibilitat d'arribar a un acord de govern amb els convergents. "Ens agradaria molt i tenim ganes", ha assegurat al TOT Damià Calvet, de l'executiva local de Convergència, que ha assegurat que, per part seva, sempre han mantingut aquesta opció damunt la taula. De fet, l'alcaldessa de Sant Cugat ha mostrat en diverses ocasions la seva voluntat d'arribar a un pacte de govern amb els republicans.


Per Calvet, un pacte entre Convergència i Esquerra seria "bo pel país i per la ciutat", i en aquest doble escenari és on el vol situar. "Podríem treballar conjuntament en el procés de construcció nacional i també fer polítiques progressistes i positives per Sant Cugat", ha argumentat, tot recordant que els dos partits tenen "una relació fraternal" i que, fins i tot, ara governen conjuntament el país.

En el camp municipal, Calvet ha reconegut que l'equip de govern s'ha anat "guanyant la confiança progressiva" d'Esquerra i que tots dos partits s'han trobat còmodes, fins al punt de signar un acord d'estabilitat pressupostària. Sobre les negociacions, ha explicat que encara no estan obertes, però que si hi ha confiança, creu que no serà difícil arribar a acords. "No és moment de parlar de repartiment de càrrecs", ha volgut aclarir.

Finalment, el responsable convergent ha demanat a Esquerra que reflexioni si la millor manera per dur a terme les seves polítiques és ser a l'oposició o al govern.

Convergència no té majoria absoluta a Sant Cugat i, des de les eleccions municipals, ha necessitat el suport d'altres partits per tirar endavant els seus projectes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem