Ciutadans carrega contra el PSC per la seva "tebiesa" amb l'independentisme

El socialistes formen part del govern municipal de Sant Cugat amb PDECat-Demòcrates

Ciutadans ha criticat durament al Partit Socialista de Catalunya de Sant Cugat per la seva "tebiesa" amb l'independentisme i li ha exigit que "es tregui la careta". "Des del primer moment ha estat còmplice del neverendum i ara ens vol vendre la moto que s'ha canviat de bàndol", afegeix el grup polític en un comunicat, que és la resposta a la proposta dels socialistes de protegir l'Ajuntament i els funcionaris davant del referèndum anunciat per l'1 d'octubre.

El portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprián, ha criticat el pacte dels socialistes amb el PDECat-Demòcrates en el govern de Sant Cugat: "Aquesta aliança amb un partit nacionalista en un moment com l'actual ens sembla molt desafortunada". Ciprián ha carregat també contra el PSC per "pactar sempre amb qui toqui" i li ha demanat "concreció" en les seves idees.

"Un dia són plurinacionals, deprés multinacionals, federalistes i acabaran sent Klíngon", ha afegit el portaveu de la formació taronja, que ha assegurat que ara no és "moment de grisos, sinó de blanc o negre. Ets independentista o no ho ets". Per Ciprián, el PSC és com "Groucho Marx, té uns principis, i si no agraden, els canvia".

Finalment, el líder de Ciutadans ha afirmat que el PSC serà cada vegada "més residual" i s'ha congratulat perquè l'actitud socialista davant de l'independentisme farà, segons ell, que molts votants es passin al taronja.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem