El CDR, "profundament crític" amb el pacte d'ERC-MES i CUP amb el PSC

Tot i això, el CDR de Sant Cugat entén el pacte per la necessitat de "trencar" amb el "model de ciutat" impulsat pels governs convergents

El Comitè de Defensa de la República s'ha mostrat crític amb el pacte d'ERC-MES i CUP amb el PSC en el govern de Sant Cugat del Vallès. Així, el grup santcugatenc es mostra "profundament crític amb el que s'ha presentat com un pacte d'esquerres" que consideren que està "ben allunyat de la realitat". Tot i això, entén l'acord per "un model de ciutat que ha generat emergència habitacional i basat en el caciquisme i en unes majores de l'antiga convergència que era necessari trencar".

Segons el CDR, "el PSC d'avui és el mateix que fa uns mesos exigíem que sortís del govern municipal pel seu suport al 155 i que és el carceller de 9 presos polítics". En aquest sentit, recorden que "Junts per Sant Cugat va oferir fins a l'últim moment la possibilitat de pactar amb el PSC".

Per tot plegat consideren que "la política dels partits independentistes té més a veure amb la desmobilització que no pas amb la defensa dels drets polítics i socials del país mentre deixen enrere fer valer el resultat de l'1 d'octubre de 2017". "Des del CDR llegim el pacte d'investidura de Sant Cugat com la culminació d'aquesta nova estratègia", afegeix el grup en un comunicat, que afegeix: "Rebutgem tota acció de blanquejament de la marca del PSC".

"No ens tremolarà el pols a l'hora d'assenyalar i fer front a les incoherències"

A més, el CDR també denuncia que el pacte de govern ha estat "cuinat Un pacte exclusivament als despatxos" i que aquest fet va generar les "lamentables actituds que
del ple d'investidura del passat dissabte 15 de juny".

Més info: Protestes durant la constitució del nou Ajuntament contra el "pacte de la vergonya"

"Com a CDR seguirem de prop la feina d'aquest nou govern i no ens tremolarà el pols a l'hora d'assenyalar i fer front a les incoherències i retrocessos que comporti", finalitza.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem