El PDeCAT rebutja la petició de Cs perquè dimiteixi Mercè Conesa

La formació política "convida a Cs que presentin denúncies al jutjat"

El PDeCAt ha respost a la petició que Cs feia aquest dilluns, 5 de febrer, per demanar que l'alcaldessa, Mercè Conesa, dimitís, pels "casos de corrupció que existeixen a la ciutat". 

El grup municipal ha reiterat la "transparència amb la qual ha treballat sempre el govern de la ciutat". Per això mateix, a banda de rebutjar la petició dels taronges, el PDeCAT "convida al grup municipal de Cs que presentin denúncies al jutjat, si consideren que el nostre partit son responsables d'alguna cosa. El que no saben guanyar a les urnes ho volen fer difamant públicament i emetent falses acusacions". 

La formació local ha respost, aquest dimecres 7 de febrer, a través d'un comunicat en el qual han reiterat el compromís de l'Ajuntament per "la transparència i el bon govern", rebutjant, a més, "les males pràctiques polítiques que s'hagin pogut dur a terme", tal com ja va afirmar durant el ple municipal del mes de gener

D'altra banda, el grup municipal ha aprofitat per condemnar els "actes de vandalisme que Arran Sant Cugat està portant a terme, primer a la seu del nostre partit, i, posteriorment malmetent el mobiliari urbà". 

En aquest cas, el PDeCAT ha convidat també a Arran a "presentar denúncies als jutjats pel que ells consideren un robatori del PDeCAT Sant Cugat, en comptes de seguir malmetent el patrimoni públic amb pintades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem