El PP demana als santcugatencs que "votin amb seny" a les eleccions del 21D

Alberto Villagrasa, candidat al 21D, demana que els ciutadans votin pensant en "recuperar la convivència" i "tornar a parlar amb amics i familiars"

El Partit Popular de Sant Cugat ha sortit al carrer aquest dissabte, 18 de novembre, en un dels primers actes de precampanya per les eleccions al Parlament, convocades pel govern espanyol pel pròxim 21 de desembre. Els populars santcugatencs han plantat una carpa a la rambla del Celler per "fer feina de carrer" i "informar" als santcugatencs sobre la situació política del país.

El santcugatenc Alberto Villagrasa, número 6 per Barcelona a la llista del PP per les eleccions del 21D, ha participat de la trobada i ha llançat un missatge als ciutadans de Sant Cugat: "Que votin amb seny pensant que el PP presenta una oportunitat per recuperar la legalitat, democràcia i normalitat a Catalunya".

Per Villagrasa, Sant Cugat és una ciutat que "sempre s'ha comportat amb molt seny i bona convivència" i ha demanat el vot pel PP per "recuperar els ponts que s'han trencat" i els amics i familiars "tornin a parlar i saludar-se". "A Sant Cugat, a moltes eleccions generals i autonòmiques, el PP ha tingut molts bons resultats", ha afirmat el popular.

El president del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha aprofitat l'ocasió per tornar a carregar contra l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, per la pancarta que reclama l'alliberament dels presos polítics al consistori. Benejam ha afirmat que l'alcaldessa "no respecta el principi de neutralitat" i "ha posicionat l'Ajuntament en una situació que no és legal".

"Posar una pancarta amb els diners de tots no és normal i demanem que la tregui. Quan alguns la van arrencar, ella en va posar una altre el triple de gran. Amb aquesta actitud no aconseguirem una Catalunya normal", ha criticat el president popular.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem