El PP vol un descompte del 50% als Túnels de Vallvidrera pels santcugatencs

Els populars recorden que CiU es va comprometre el 2001 a estudiar la supressió del peatge als Túnels de Vallvidrera

El Partit Popular reclamarà al ple municipal del mes de juny que els empadronats a Sant Cugat tinguin una bonificació del 50% al peatge dels Túnels de Vallvidrera. Els populars apunten un treballador santcugatenc que es desplaça diàriament a Barcelona pels Túnels ha d'assumir un cost mensual en peatges de 165 euros. "La gratuïtat o bonificació del peatge és una antiga i majoritària reivindicació dels santcugatencs", assegura la formació.

És per això que el PP demanarà a l'Ajuntament de Sant Cugat que insti al consell executiu de la Generalitat a estudiar i aplicar la bonificació del peatge dels Túnels de Vallvidrera pels residents al municipi.

El preu del peatge és de 4,16 euros pels turismes i 3,24 euros per les motocicletes en horari normal i 3,70 euros i 2,88 euros en les hores vall.

Crítiques a Convergència

El PP recorda que el 2001, el grup municipal de CiU va aprovar conjuntament amb els populars una moció sobre la supressió del peatge dels Túnels. "A dia d’avui no s’ha realitzat cap acció concreta coneguda dirigida a la supressió del peatge pels ciutadans de Sant Cugat", assegura el PP.

"Han passat 15 anys d’aquesta moció i els equips de govern successius no han fet res al respecte", insisteixen els populars, que afegeixen: "Ara demanem, si més no, que els santcugatencs es puguin beneficiar d’una bonificació després de tants anys de suportar aquest cost al nostre municipi".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem