Els Joves d'Esquerra Verda preparen l'Assemblea Nacional a Sant Cugat

El regidor santcugatenc d'ICV Ramon Gutiérrez, serà el president de la reunió de l'organització juvenil

Sant Cugat acollia dissabte, 12 de març, el Consell Nacional de Joves d'Esquerra Verda a la seu d'ICV Sant Cugat, del que en van participar una trentena de persones. Un consell que va servir com a tret de sortida a l'Assemblea Nacional de l'organització juvenil que se celebrarà els dies 8 i 9 de maig a l'Hospitalet de Llobregat.

Durant el Consell Nacional, el regidor santcugatenc Ramon Gutiérrez va ser escollit copresident de l'Assemblea Nacional. “És un càrrec bastant honorífic, acostumant a ocupar-lo persones que han de deixar l'organització juvenil al fer-se grans. Com aquesta serà la meva última Assemblea, han volgut fer-me aquest honor”, ha explicat Gutiérrez.

Durant el Consell Nacional “es van aprovar les propostes de documents que aniran a l'Assemblea i es van validar els avals que han recollit les persones que entren a la coordinació nacional”, ha descrit Gutiérrez.

Una Assemblea que servirà per “explicar d'on venim, entendre per què, reforçar els nostres elements ideològics, i preparar-nos, perquè considerem que cal una força juvenil per al nou espai de confluència, i creiem que la força que pot fer Joves d'Esquerra Verda és molt important”, ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem