L'exalcaldessa Conesa també al costat de Vallès en la lluita per ser l'alcaldable de Junts

Conesa ha mostrat la seva confiança en Vallès, el qual opta a ser alcaldable de Junts per Sant Cugat de cara a les pròximes eleccions municipals

L'alcaldessa de Sant Cugat entre els anys 2010 i 2018, Mercè Conesa, ha anunciat el seu suport a la candidatura de Josep Maria Vallès per ser el candidat de Junts per Sant Cugat de cara a les pròximes eleccions municipals del 2023 amb un comunicat. Amb això, Conesa se suma al suport de l'exalcalde Joan Aymerich i de la regidora Cristina Paraira.

Més info: L'exalcalde Aymerich mostra el seu suport a la candidatura de Vallès (Junts)

Més info: La regidora Cristina Paraira, al costat de Vallès a la cursa per ser alcaldable de Junts

Conesa explica en el comunicat que en el sopar del Club Rotary Sant Cugat per concedir la distinció Paul Harris a Josep Maria Vallès el 2017, l'exalcaldessa ja va animar a Vallès que fes un pas ferm cap a la política a favor de Sant Cugat: "Josep Maria Vallès ha demostrat la seva constant il·lusió i capacitat per teixir complicitats des de la proximitat en tots els àmbits de la ciutat, especialment en els sectors social, cultural i empresarial. És un polític de ciutat, molt transversal. Una persona estimada a Sant Cugat. Ningú posa en dubte la seva perseverança i capacitat de treball. Serà un molt bon alcalde".

Actualment, només queden Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas en la carrera per ser el candidat de Junts en les pròximes eleccions municipals, després d'ambdós candidats haver obtingut els avals necessaris en les primàries de la formació política. Per la seva banda, Aitor Arriaga, el tercer candidat a ser alcaldable pel partit de Sant Cugat, va decidir unificar la seva candidatura amb la de Brugarolas.

Més info: Brugarolas i Vallès seran els dos candidats a ser alcaldable de Junts

Més info: Brugarolas i Arriaga pacten una única candidatura per les primàries de Junts

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem