Fernández Alà, candidat a l'alcaldia de Sant Cugat pel Front Nacional de Catalunya (FNC)

El partit independentista assenyalat per alguns sectors com a extrema dreta presenta l'exprecandidat a la presidència del Barça

L'empresari santcugatenc i exprecandidat a la presidència del FC Barcelona, Lluís Fernández Alà, serà l'alcaldable pel Front Nacional de Catalunya (FNC) en les eleccions municipals de Sant Cugat del maig del 2023, tal com ha fet públic el partit en un comunicat aquest dimarts, 3 de gener. Tot i aquets comunicat, el candidat puntualitza que és una llista transversal que tindrà el suport de diferents partits i no només del Front Nacional de Catalunya (FNC) i que la llista tindrà el nom de Lluís Fernández Alà per Sant Cugat. Alà també ha volgut destacar que tot i que alguns sectors titllen el partit d'extrema dreta, ell i les persones que formaran aquesta llista es desvinculen totalment d'aquesta ideologia.

Del 2011 al 2016 va ser el director de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i va ser el número 16 a la llista per CiU de Mercè Conesa en les eleccions del 2011, on CiU va obtenir 15 regidors de 25.  D'altra banda. Fernández Alà, que militava a Unió Democràtica de Catalunya, es va erigir en candidat de Demòcrates a les eleccions municipals del 2019, però després Demòcrates va optar per demanar la llista unitària independentista sota l'aixopluc de Primàries i es va presentar per ser el candidat d'aquesta formació el 2019, tot i que finalment no va ser el cap de llista. 

Més info: Demòcrates de Sant Cugat pensa a participar a Primàries Catalunya i reclama "unitat"

Més info: El Front Nacional prepara una llista per les eleccions municipals de Sant Cugat

En el comunicat, el partit explica que Fernández Alà, es presentarà com a cap d'una llista transversal, sota les sigles del Front Nacional de Catalunya, com a independent i formarà una llista amb altres partits i associacions santcugatenques, altres empresaris, emprenedors, professionals i intel·lectuals de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem