ICV vol que Sant Cugat deixi de pagar la quota a l'Associació Catalana de Municipis

El País va assenyalar l'adjudicació d'un contracte de 749.000 euros a una empresa controlada per dues persones vinculades amb Convergència

El grup municipal d'ICV-EUiA presentarà una moció al ple municipal de juny per aprovar la congelació de la quota a l'Associació Catalana de Municipis fins que no s'aclareixin les informacions aparegudes a El País sobre l'adjudicació d'un gran contracte de 749.000 euros a una empresa controlada per dues persones molt vinculades a Convergència Democràtica. Les informacions del diari parlen d'un "concurs poc transparent" i és per això que els ecosocialistes demanen no pagar, per ara, la quota a aquesta associació municipal.

La beneficiària d'aquest concurs és l'empesa Vectorcat, controlada per Ramon Llastarry i Josep Recaredo Vidiella. Segons apunten els ecosocialistes, aquest últim va ser assessor en matèria de transparència i informació pública de la Generalitat i Ramon Llastarry va ser gerent del Consell Comarcal del Maresme fins a l'any passat. Segons recull ICV-EUiA, "el concurs de l'adjudicació per part de l'ACM va tenir molt poca publicitat".

"Un altre fet cridaner és que Vectorcat es va constituir com a empresa el 26 de novembre passat, només 4 setmanes abans que el concurs fos publicat i, per tant, era una empresa amb poca experiència. "És per tot això que ICV-EUiA proposarà al ple la congelació del pagament de qualsevol quota a l'Associació Catalana de Municipis mentre no s'esclareixin aquests fets", rematen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem