Ingla, sobre l'informe de la fiscalia: "No haig de rectificar per allò que no he dit"

L'alcaldessa ha destacat en la seva intervenció que s'alegra que no hi hagi hagut delicte, però ha recordat que la fiscalia envia l'informe a Antifrau

L'alcaldessa, Mireia Ingla, s'ha posicionat aquest dilluns, 16 de novembre, sobre l'informe de la fiscalia. Així Ingla ha respost indirectament a la petició d'una "disculpa pública" que li va fer Junts per Sant Cugat. "No haig de rectificar per allò que no he dit mai, ni tampoc pel que he dit ni com ho he dit sempre. Com a alcaldessa, sóc molt primmirada i meticulosa amb les meves paraules, i els meus comentaris i posicionament". 

Més info: JxStC demana "una disculpa pública" del Govern després de l'arxivament de la Fiscalia

D'aquesta manera, Ingla ha dit que es mostrava satisfeta perquè la fiscalia descartava que hi hagués hagut delicte en els contractes investigat. "La Fiscalia no parla d’il·lícit penal i arxiva la causa. Això sí, també envia el cas a l’Oficina Antifrau de Catalunya, detall no menor per entendre el debat que acabem de tenir entre uns i altres perquè hi troba evidents irregularitats", ha explicat. 

Ingla també ha posat de manifest la problemàtica que els treballadors del consistori no poden assumir tota la gestió. "Aquest ajuntament ha d’excel·lir en la seva gestió i fa anys que no ho fa. Tenim un personal preparat i motivat però que no dona l’abast".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem