La CUP s'oposa al tancament dels CAP a l'agost

La formació denuncia aquesta mesura que afecta els centres d'atenció primària de Valldoreix i del Turó de Can Mates

La CUP Sant Cugat ha manifestat la seva “frontal oposició al tancament del CAP de Valldoreix i el del Turó de Can Mates durant l'agost”. Una decisió que s'aixopluga sota la política de retallades engegada pels estaments públics d'ençà que es va iniciar la crisi econòmica, l'any 2008.

 

Ho ha fet mitjançant un comunicat en què vol “denunciar aquest atac als serveis bàsics i com les retallades, amagades al darrere d'una suposada efectivitat-estalvi, continuen afectant la ciutadania”.

 

Per a la CUP, “una ciutat tan extensa com Sant Cugat, demogràficament com geogràficament, no queda coberta amb nomes dos CAP (el de la Floresta amb horari restringit) durant l'agost”, i consideren aquesta mesura “un atac als drets bàsics a la nostra ciutadania (sobretot als sectors més vulnerables) i com, pas a pas, anem potenciant la sanitat privada en detriment de la pública”.

 

La formació denuncia, d'aquesta manera, els tancaments i expressa “la nostra més ferma defensa d'una sanitat pública gratuïta, universal i de qualitat”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem