Les JERC fan una crida als santcugatencs perquè s'uneixin a la lluita feminista

Diverses entitats, entre elles les JERC, han organitzat una manifestació aquest dimecres, 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora

Les Joventuts d'ERC Sant Cugat han fet una crida aquest dimarts, 7 de març, als santcugatencs perquè s'uneixin a la lluita feminista. En el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora, les JERC, juntament amb altres entitats i formacions, han organitzat una marxa unitària per aquest dimecres, 8 de març, que donarà el tret de sortida a les 17.30 h de la tarda, a la plaça d'Octavià. 

Tal com detalla la membre de les JERC Elisabet Escoda "volem portar la nostra lluita quotidiana al carrer. Una lluita de desigualtats de gènere que vivim dia a dia de manera normalitzada".

Per la seva banda, el responsable de política local de les JERC Sant Cugat, Èric Gómez, ha destacat que "en clau local tenim un pla local que just ha vençut i necessita una actualització. Cal que el govern s'hi posi seriosament i tenir clar que aquest tipus de polítiques són absolutament transversals i el que cal és un govern municipal que les interioritzi, se les cregui i hi evoqui recursos. Hem assolit bastant el que seria el pla de la igualtat normativa, però ara toca fer un pas més enllà per arribar a la igualtat real. Calen polítiques actives, concretes i evocar-hi recursos perquè en el dia a dia de la ciutat es pugui assolir de debò aquesta igualtat." 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem