Mercè Conesa fa una crida a la ciutadania perquè exerceixi el seu dret a vot

Un total de 59.002 santcugatencs estan cridats a les urnes en aquestes eleccions autonòmiques

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha cridat a la ciutadania perquè exerceixi el seu dret a vot. Conesa, que ha votat a  les 12 hores al col·legi electoral de les Piscines Municipals del Parc Central, ha animat a tots els santcugatencs a participar d'aquesta jornada.

Un total de 59.002 santcugatencs estan cridats a les urnes, aquest diumenge 27 de setembre, que estan repartides en els 29 col·legis electorals que s'han obert sense cap tipus d'incidència a les 9 del matí.

Expectació al Casal de Mira-sol

El santcugatenc Raül Romeva, nou conseller de la Generalitat, votant a les passades eleccions del 27 de setembre. FOTO: Lali Puig

Raül Romeva, cap de llista de Junts Pel Sí, ha exercit el dret a vot aquest matí a les 10 al Casal de Mira-sol.

El centre cultural del districte s'ha omplert de mitjans de comunicació i d'una delegació formada per diversos territoris que reivindiquen la independència.

El TOT amb les eleccions del 27S

El TOT Sant Cugat farà una cobertura especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge, 27 de setembre. Des de l'obertura dels col·legis electorals, i fins a saber-ne el resultat de la jornada, es podrà seguir la cita amb les urnes a www.totsantcugat.cat.

A la tarda, l'equip del TOT es desplaçarà a les diferents seus dels partits per seguir el minut a minut de l'escrutini. Des del tancament dels col·legis electorals, i fins al resultat final, coneixent les reaccions, primeres impressions i, per descomptat, valoració de la jornada per part dels representants polítics de la ciutat.

Tot plegat, ho podreu seguir al compte de Twitter del TOT amb l'etiqueta #eleccions, a la pàgina de Facebook, i el minut a minut de l'escrutini a la web del TOT, on també trobareu les cròniques, vídeos i galeries d'imatges de la jornada.

Mireu les millors imatges de la jornada electoral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem