Els 29 Col·legis Electorals obren les portes amb normalitat

Els col·legis han obert a les 9 del matí i tancaran a les 20h del vespre, quan començarà l'escrutini

Els 29 col·legis electorals han obert les seves portes a les 9 del matí amb absoluta normalitat i els primers votants ja s'hi han acostat.

L'única incidència registrada a l'hora d'obrir els col·legis ha estat que a les 9 del matí faltaven dues meses per constituïr, aspecte que ràpidament s'ha resolt. D'altra banda, a primera hora del matí s'han detectat unes pintades reivindicant l'unitat d'Espanya al Casal de Mira-sol, que han estat borrades ràpidament.

En total hi ha 86 meses a la ciutat repartides entre els 29 col·legis electorals, el que representa un total de 258 persones fen les funcions de presidents o vocals.

Els 59.002 santcugatencs que estan cridats a les urnes ja poden anar a votar al col·legi que els pertoca fins les 20h del vespre.

El TOT amb les eleccions del 27S

El TOT Sant Cugat farà una cobertura especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge, 27 de setembre. Des de l'obertura dels col·legis electorals, i fins a saber-ne el resultat de la jornada, es podrà seguir la cita amb les urnes a www.totsantcugat.cat.

A la tarda, l'equip del TOT es desplaçarà a les diferents seus dels partits per seguir el minut a minut de l'escrutini. Des del tancament dels col·legis electorals, i fins al resultat final, coneixent les reaccions, primeres impressions i, per descomptat, valoració de la jornada per part dels representants polítics de la ciutat.

Tot plegat, ho podreu seguir al compte de Twitter del TOT amb l'etiqueta #eleccions, a la pàgina de Facebook, i el minut a minut de l'escrutini a la web del TOT, on també trobareu les cròniques, vídeos i galeries d'imatges de la jornada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem