El 36,02% dels santcugatencs han votat a les 13 hores a les eleccions al Parlament

La participació a les 13 hores augmenta 6 punts respecte als comicis del 2012

La participació a les 13 hores a les eleccions al Parlament de Catalunya ha estat del 36,02% sobre un cens de 59.002 persones amb dret a vot, segons dades facilitades per la Generalitat, 6 punts més que en les passades eleccions al Parlament del 2012.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha mostrat "molt satisfeta" amb l'augment de participació i és que Conesa ha destacat que "aquestes són unes eleccions molt importants". L'alcaldessa ha afegit que al llarg del dia "podrem veure la tendència d'augment de participació i, per tant, de moltes persones que volen dir i exercir el seu lliure dret a vot".

La participació total a Catalunya, a les 13 hores del migdia ha estat del 35,09% de la població amb dret a vot, que és de 5.314.736 persones.

En aquest gràfic podreu veure la participació santcugatenca a les 4 últimes eleccions al Parlament. Si cliqueu sobre les hores de participació, veureu els diferents valors.

Font: Elaboració pròpia

El TOT amb les eleccions del 27S

El TOT Sant Cugat farà una cobertura especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge, 27 de setembre. Des de l'obertura dels col·legis electorals, i fins a saber-ne el resultat de la jornada, es podrà seguir la cita amb les urnes a www.totsantcugat.cat.

A la tarda, l'equip del TOT es desplaçarà a les diferents seus dels partits per seguir el minut a minut de l'escrutini. Des del tancament dels col·legis electorals, i fins al resultat final, coneixent les reaccions, primeres impressions i, per descomptat, valoració de la jornada per part dels representants polítics de la ciutat.

Tot plegat, ho podreu seguir al compte de Twitter del TOT amb l'etiqueta #eleccions, a la pàgina de Facebook, i el minut a minut de l'escrutini al web del TOT, on també trobareu les cròniques, vídeos i galeries d'imatges de la jornada.

Mireu les millors imatges de la jornada electoral

Més informació
 
Comentaris

Destaquem