Ciutadans entra amb força a l'Ajuntament i treu 3 regidors al PP

El partit celebra la seva entrada al Ple amb 3 regidors, representant la tercera força a Sant Cugat

C's entra a l'Ajuntament de Sant Cugat amb 3 regidors. Amb el 100% escrutats, la força ha rebut un total de 4.727 vots, en comparació amb els 681 el 2011. El partit ha celebrat els resultats de la nit electoral als Italians 3, on s'han reunit els simpatitzats i apoderats del partit.

Aldo Ciprián valora el resultat amb molta satisfacció. "Estem molt satisfets pels resultats. Ha estat un treball dur; hem estat quatre anys treballant per Ciutadans, a prop de la ciutadania, dia a dia intentant apropar-nos i deixar el nostre missatge a Sant Cugat. Crec que hem aconseguit uns bons resultats, són sempre millorables, però la veritat és que estem molt satisfets del treball que hem fet. Amb moltes ganes de començar aquest nou cicle a Sant Cugat."

Consulta els resultats de les eleccions municipals a Sant Cugat.
 

Entrada a l'Ajuntament

Sergio Blázquez, secretari de Ciutadans Sant Cugat, ha declarat que l'entrada a l'Ajuntament ha estat produïda per "haver treballat molt durant aquests quatre anys; hem anat a tots els plens, ens hem reunit amb totes les associacions, ha crescut la nostra agrupació, d'uns 30 afiliats a uns 75".

Blázquez també ha afirmat, en relació als resultats, que "és possible que hi hagi hagut un traspàs de vots del Partit Popular cap a nosaltres; també del Partit Socialista i també d'un sector moderat de Convergència.". De fet, el PP ha perdut tres regidors, els que ha aconseguit C's.

Pel que fa a intencions de pactes, Blázquez ha afirmat que "pròximament, en aquesta setmana, amb la junta o amb l'agrupació, farem una reunió i farem una valoració dels resultats".

Majoria sobiranista

Davant la majoria sobiranista del Ple a Sant Cugat, i la suposada legitimitat de l'estelada a l'estació, Blázquez afirma que "encara que hi hagi una majoria sobiranista, no legitima que ens puguem saltar la llei".

(passeu el cursor per damunt el gràfic per veure les xifres exactes) (font: TOT Sant Cugat)

Copy: Copy: Copy: Copy: Copy: | Create infographics

Més informació
 
Comentaris

Destaquem