El nou barri de Ca n'Ametller i la revolució a Iran, al ple municipal

El Ple Municipal de Sant Cugat inicia els tràmits del futur barri de Ca n'Ametller, on hi haurà 4.000 habitatges

Sant Cugat comença a dibuixar el futur barri de Ca n'Ametller, que ocuparà més de 60 hectàrees a Can Cabassa, Can Mates Oest i Can Fontanals i tindrà al voltant de 4.000 habitatges. El Ple Municipal d'aquest dilluns 21 de novembre iniciarà els tràmits de la modificació urbanística que haurà de permetre aquest projecte. El ple se celebra a partir de les quatre de la tarda a La Unió i, a partir de les 19 hores, hi ha el torn obert a la ciutadania.

Més info: Sant Cugat inicia els tràmits del futur barri de Ca n'Ametller

En l'àmbit urbanístic, també es porta a aprovació una modificació per la construcció d'un nou edifici a l'Institut-Escola Catalunya pel creixement del centre. A més, s'iniciaran els tràmits de nou Reglament del Consell de Ciutat de Sant Cugat.

D'altra banda, tots els partits polítics han acordat quatre mocions institucionals. Així, l'Ajuntament de Sant Cugat mostrarà el seu suport al comerç davant la inflació i l'increment dels costos de l'energia, es comprometrà a crear una oficina de suport a les entitats santcugatenques i se solidaritzarà amb les dones iranianes. Tres propostes sorgides de Junts per Sant Cugat. Finalment, es farà unr econeixement Públic a Arturo Pomar, un gran mestre dels escacs que va morir el 2016.

Més info: Donar suport a entitats, comerços i l'Iran, a les mocions de Junts pel ple municipal

Més info: Es mor el santcugatenc Artur Pomar, mestre dels escacs

Els partits independentistes del ple (Junts, CUP i ERC) tiraran endavant una moció de suport al Manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació. Per la seva banda, Ciutadans exigirà una major inversió en equipaments esportius i demanarà que el regidor d'Esports es dediqui en exclusiva a aquesta àrea.

Més info: Ciutadans vol més inversió en esports per la "falta estructural d'equipaments esportius"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem