Picabaralla entre Ciutadans i PSC pel pacte de govern amb el PDeCAT a Sant Cugat

Intercanvi de missatges entre el tinent d'alcalde socialista Pere Soler i regidors de Ciutadans

L'acord de govern entre el PDeCAT-Demòcrates i PSC a Sant Cugat està generant polèmica durant els últims dies. Mentre sectors independentistes com ERC, CUP i ANC han reclamat el trencament d'aquest pacte pel posicionament del PSC al costat de l'estat espanyol, des de posicions contràries com Ciutadans s'han dirigit als socialistes per demanar el mateix i criticar el seu suport al govern de PDeCAT-Demòcrates per independentistes.

En aquest context, el tinent d'alcalde del PSC de Sant Cugat, Pere Soler, ha tingut un intercanvi d'opinions i de missatges amb regidors santcugatencs de Ciutadans. La discussió ha començat amb una piulada del portaveu de la formació taronja, Aldo Ciprián, que destacava que el PSC havia trencat el pacte de govern amb el PDeCAT a Terrassa.

D'altra banda, Pere Soler també ha contestat missatges de crítica de l'àmbit independentista i ha defensat el manteniment del pacte de govern amb el PDeCAT perquè respon a qüestions locals i de ciutat i no fa referència a política nacional. Des del PDeCAT, per ara, no han concretat el seu posicionament després de l'empresonament dels consellers.

Discussió

"Per quan alguna proposta en ocupació o en polítiques comarcals? Això és fixar-te en el bé de la ciutat? Demagògia. Quan pitjor millor oi?", ha respòs Pere Soler. L'intercanvi de piulades ha anat en augment i també s'hi ha afegit la regidora de Ciutadans Munia Fernández Jordán: "El teu lloc com a tinent d'alcalde sobra. Estàs amb una alcaldessa separatista. Vergonya".

"Vergonya que una consellera comarcal no sàpiga perquè serveix el Consell Comarcal. Mireu alguna vegada de ser constructius, tan odi no pot ser bo", ha contestat el tinent d'alcalde socialista, que ha tornat a tenir resposta de Fernández Jordán: "Unit al PDeCAT després del cop. A la cadira, amb Conesa. Inexplicable company. Et retrates".

"No estàs autoritzada a dir-me company, una persona que falta al respecte a les institucions i té una malaltissa obsessió pel PSC de Sant Cugat", ha replicat Pere Soler. El portaveu de Cs ha tornat a intervenir en la discussió: "Fa molt que vas deixar de representar els socialistes de veritat. Només representes als teus interessos i ho pagaràs a les urnes".

"Quan deixis l'atac personal i vulguis treballar per Sant Cugat en parlem, nosaltres no ens movem per interessos electorals sinó pel municipi", ha finalitzat Soler.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem