Presència santcugatenca a la llista de Vox per les eleccions catalanes

Ignacio Garriga serà el cap de llista de Vox, mentre que el portaveu a l'Ajuntament de Sant Cugat, Marcos Rodríguez, també forma part de la candidatura

La llista electoral de Vox per les eleccions catalanes de 12 de maig tenen protagonista santcugatenc. Ignacio Garriga, qui va ser candidat a l'alcaldia de Sant Cugat el 2015, tornarà a ser el cap de llista de la formació espanyolista als comicis al Parlament de Catalunya. Actualment, Garriga és secretari general de Vox i líder del partit a la cambra catalana. A les eleccions del 2021, amb Garriga al capdavant, Vox va obtenir 11 diputats i va ser la quarta força amb més representació. 

Més info: ERC deixa fora la consellera santcugatenca Natàlia Garriga de la llista pel 12-M

Ignacio Garriga va ser l'alcaldable de Vox a l'alcaldia de Sant Cugat el 2015, quan el partit no va treure cap regidor. Anteriorment, havia estat membre de Noves Generacions del PP a Sant Cugat.

D'altra banda, l'actual portaveu de Vox a l'Ajuntament de Sant Cugat i candidat a l'alcaldia a les passades eleccions municipals de 2023, Marcos Rodríguez, serà el número 9 del partit per Barcelona. Vox va obtenir set regidors a la circumscripció de Barcelona en les últimes eleccions catalanes. 

Més info: El santcugatenc David Andrés, número 3 de Ciutadans a les eleccions al Parlament

Més info: La santcugatenca Rocío Luna, a les llistes dels Comuns a les eleccions al Parlament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem