Un 68,49% dels santcugatencs ha votat a les eleccions al Parlament

La participació està augmentant respecte a les eleccions del Parlament dels darrers anys

A dues hores de tancar-se els 29 col·legis electorals de Sant Cugat, el 68,49% dels 59.002 santcugatencs amb dret a vot ja han votat, fet que representa 6 punts per sobre el 2012, quan a aquestes hores havien votat el 62,81% dels electors.

L'augment de la participació a Sant Cugat es ve notant des de les 13 hores, quan era un 36,02% superior que fa tres anys.

A Catalunya, a les sis de la tarda havia votat el 63,20% del cens total, 5 punts menys que a Sant Cugat.

En aquest gràfic podreu veure la participació santcugatenca a les 4 últimes eleccions autonòmiques. Si cliqueu sobre les hores de participació, veureu els diferents valors.

Font: Elaboració pròpia

El TOT amb les eleccions del 27S

El TOT Sant Cugat farà una cobertura especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge, 27 de setembre. Des de l'obertura dels col·legis electorals i fins a saber-ne el resultat de la jornada, es podrà seguir la cita amb les urnes a www.totsantcugat.cat.

A la tarda, l'equip del TOT es desplaçarà a les diferents seus dels partits per seguir el minut a minut de l'escrutini. Des del tancament dels col·legis electorals, i fins al resultat final, coneixent les reaccions, primeres impressions i, per descomptat, la valoració de la jornada per part dels representants polítics de la ciutat.

Tot plegat, ho podreu seguir al compte de Twitter del TOT amb l'etiqueta #eleccions, a la pàgina de Facebook, i el minut a minut de l'escrutini al web del TOT, on també trobareu les cròniques, vídeos i galeries d'imatges de la jornada.

Mireu les millors imatges de la jornada electoral

Més informació
 
Comentaris

Destaquem