Valldoreix reclama que s'aturi la "suspensió de l'autonomia de Catalunya"

Valldoreix se suma al rebuig a l'article 155 d'ajuntaments de tot Catalunya

L'EMD de Valldoreix ha mostrat el seu rebuig a l'aplicació de l'article 155 i ha reclamat "aturar la supsensió de l'autonomia de Catalunya". Aquest 25 d'octubre s'ha celebrat una Junta de Veïns extraordinària per mostrar el suport de l'EMD a les institucions catalanes a través d'una moció aprovada per PDeCAT-Demòcrates-Actuem, ERC-MES i CUP-PC.

El text aprovat, que és promogut per l'Associació de Municipis per la Independència i que també s'ha aprovat a Sant Cugat, acusa a PP, PSOE i Ciutadans de "liquida" l'autonomia catalana i de voler "sotmetre" Catalunya com durant el Franquisme.

La moció lamenta que l'estat espanyol continui la política de "repressió" a través de la "vulneració de drets fonamentals" com "l'empresonament dels líders de la societat civil" o la "violència" per part de Guàrdia Civil i Policia Nacional durant l'1 d'octubre.

Per tot això, han manifestat el seu suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d'Octubre" i declarar la independència. A més insten al govern espanyol i als partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem