VOX demana a la Junta Electoral que retiri l'estelada de la plaça de l'estació

La candidatura integrada per VOX i Família i Vida considera que l'estelada no respecta la neutralitat del període de campanya electoral

VOX-Família i Vida han interposat un recurs a la Junta Electoral de Terrassa per tal que l'Ajuntament retiri l'estelada que va instal·lar a la plaça Lluís Millet. "No es pot torpedinar la democràcia, ni deixar de representar tots els ciutadans, ni ofendre ningú", ha explicat al TOT Sant Cugat l'alcaldable de la formació, Ignacio Garriga.

Cal recordar que el PP va interposar una demanda contra l'Ajuntament de Sant Cugat pel mateix motiu fa unes setmanes. Llavors, el jutjat contenciós administratiu número 2 de Barcelona va desestimar les mesures cautelars per retirar l'estelada, tot i que deixava la porta oberta a valorar la situació en període electoral: "És cert que la bandera estelada respon a certa opció política i que les administracions han de mantenir la neutralitat, però no s'està en període electoral".

"La sentència suggeria que en període electoral havia d'haver neutralitat i la bandera de la plaça Lluís Millet se salta qualsevol criteri de neutralitat", ha afirmat Garriga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem