A la presó per haver robat a cinc cases de Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dos lladres dilluns, 6 de febrer

Dos lladres, un home de 40 anys i una dona de 32, han ingressat a presó, després que els Mossos d'Esquadra els detinguessin, el passat dilluns, 6 de febrer. 

Els detinguts, de nacionalitat xilena i moldava, són veïns de Badalona i se'ls acusa de ser els autors de diversos robatoris amb força a cases de Sant Cugat, a la zona del golf i de Valldoreix. 

Els fets es remunten al divendres 3 de febrer quan agents de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) de la RPMN es trobaven realitzant controls preventius de robatoris a domicilis a la localitat. Poc després de les 21 hores els agents van identificar una parella en actitud sospitosa i amb diversos estris susceptibles de fer-se servir per forçar domicilis. Un cop fetes totes les comprovacions pertinents per tal de comprovar que no s’havia produït cap robatori per les rodalies i que els identificats no portaven cap objecte sostret, la parella va marxar.

Agents de la Unitat d’investigació de la comissaria de Rubí van iniciar una investigació al voltant d’aquestes dues persones que va permetre comprovar que havien estat a Sant Cugat del Vallès un dia en que es van produir robatoris a la ciutat.

Les gestions d’investigació posteriors indicaven que la parella identificada el divendres podia estar relacionada amb més d’un robatori a la ciutat. Els investigats van ser localitzats el 6 de febrer a un hotel de Barcelona i un cop fetes les comprovacions pertinents van ser detinguts per la seva implicació en diversos robatoris amb força. Els investigadors van trobar-los objectes relacionats amb cinc robatoris a cases de la zona del Golf i de Valldoreix. Els robatoris es van cometre a finals de gener i principis de febrer d’enguany. Entre els objectes recuperats es trobaven joies i dues bicicletes.

La investigació continua oberta i no es descarta que puguin haver comès més robatoris a Sant Cugat i a d’altres localitats.

Els detinguts, sense antecedents policials previs, van passar a disposició judicial el dijous 9 de febrer davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí el qual va decretar l’ingrés a presó per a tots dos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem