A la venda la masia de Torre Negra per 4,2 milions d'euros

La fortificació té una superfície construïda de 1.200 m2 i consta de deu habitacions i deu lavabos

Un dels emblemes arquitectònics de Sant Cugat, la masia de Torre Negra, està a la venda per 4,2 milions d'euros. Situada a la rambla de Can Bell, el monument, que forma part del patrimoni local i està inclòs dins de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, disposa de 1.200 m2 construïts repartits en tres plantes quadrades, on se situen deu habitacions tipus suite i deu banys.

Segons la immobiliària barcelonina que la comercialitza, Bcn Advisor, es tracta d'una "finca única", formada per una "espectacular masia del segle XVII d'estil gòtic, al Parc Natural de Collserola, a dos quilòmetres de Sant Cugat i a vint de Barcelona, en una zona privilegiada i tranquil·la". La mateixa immobiliària exposa que "la propietat compta amb unes vistes espectaculars i gaudeix de tres hectàrees de terreny".

La masia de Torre Negra dóna nom als terrenys que l'envolten. Aquest indret del municipi enfronta des de fa més d'una dècada als jutjats l'Ajuntament de Sant Cugat i la constructora Núñez i Navarro per la construcció d'un nou barri dins d'aquesta parcel·la, ubicada als peus de Collserola.

Dues ofertes per comprar-la

La finca que es va posar a la venda ara fa tres setmanes, ja ha rebut diverses ofertes. Jan Monells, comercial de Bcn Advisors a Sant Cugat ha indicat que com que es tracta d'una "peça única, el mercat és molt limitat, no només pel preu, sinó per la mateixa propietat" que té un alt índex de protecció, per aquest motiu la venda podria allargar-se. El comercial immobiliari també ha posat de referència que les dues persones interessades a adquirir la fortificació tenen previst utilitzar-la com a una segona residència.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem